Zaterdag 4 Februari is het dan weer zover, onze aller eerste Pony editie van 2017! En het is niet zomaar een editie. We hebben 2 van onze muzikale vrienden uitgenodigd om jullie oren te verrijken met overheerlijke tunes !

Naast dat we worden ondersteund door Osman en Mala van Goldsmith Agency, Staat uiteraard team PONY ook voor je klaar in de vorm van Urvinho & Faya, Jael en JAYHEM . En als kers op de taart zullen de jongens van Many More de 2de zaal hosten en afbreken!

LINE-UP
==========================

♡ Jaël ♡

Deze tijger komt altijd met heerlijke producties, van heerlijke soulfull tracks tot gekke bangers deze heer heeft het allemaal in huis.


♡ Mr Nice Guy ♡

Een Rotterdammer die al en tijdje mee draait in de game en die al die heerlijke tracks aan elkaar knalt zonder enige moeite.

♡ Foreign ♡

Deze jonge creatieve man is van alle markten thuis van schoenen ontwerpen tot draaien wat kan hij niet. Vandaar dat we deze man hebben uitgenodigt om de slip and slide te versoepelen.

♡ Urvinho & Faya ♡

Met al bijna 3 jaar PONY ervaring weet deze held als geen ander wat hij moet doen om jou de perfecte flow van de avond te garanderen ♥

♡ JAYHEM ♡

Onze Koala beer !!

MAIN AREA
==========================

♡ Mr Nice Guy (Goldsmith Agency)
♡ Foreign (Goldsmith Agency)
♡ Jaël (KLEAR)
♡ Urvinho & Faya (PONY)
♡ JAYHEM (Kattekwaad)

♡ Hosted by Faizel Playfair

INFO
==========================

D A T E : 4 FEBRUARI – SATURDAY
L O C A T I O N : CHICAGO SOCIAL CLUB
T I M E : 23:00 – 05.00
E N T R A N C E : € 12,50 AT DOOR

Meer info