Na twee zeer succesvolle edities zijn we 31 maart terug! Zo tegen de lente duiken we de Social in voor onze derde editie!

Chaos In The CBD
Het wordt Chaos in the CSC. We zijn heel blij dat deze twee Nieuw-Zeelandse broers langskomen. Het inmiddels in Londen wonende DJ-en producer duo heeft met hun release “Midnight in Peckham” al een ware hit op hun conto. De Oldschool-House sound stoppen ze moeiteloos in een nieuw jasje. Onder andere Concrete Paris, Chalet Berlin, Radion en Boiler Room hebben dit al mogen ervaren. 31 maart komen ze de naar de Soos, hoe lekker is dat? https://soundcloud.com/platform/chaos-in-the-cbd

TENZERS
Broers. Ja, TENZERS zijn ook broers, wat toevallig. Het Amsterdamse duo is al lang geen onbekende meer. Ze hebben een eigen show bij Red Light Radio en tevens iedere Nederlandse zichzelf respecterende club al aan het dansen gekregen. Ook festivals als ZeeZout, Into The Woods en Atlas Electronic kunnen niet ontbreken. Zij zorgen voor je laatste beetje energie aan het einde van de avond!
https://soundcloud.com/tenzers/tenzers-into-the-woods-090916

Match Box
De residents van That’s How zijn ook broers! Oh nee. Maar Bas en Luuk hebben wel al jaren een gedeelde passie voor House. Het duo is met hun gigs bij Farbfernseher Berlin, Disco Dolly en De Kerk in Arnhem lekker naam aan het maken. De vinyljunkies zullen de avond in stijl openen.
https://soundcloud.com/thatshowamsterdam/thats-how-podcast-001-match-box

Meer info & Tickets