NL: In het holst van de nacht schuilt een klein plekje. Op een hoekje daar ergens aan het plein. Een verzameling van bekenden met een mysterieus tintje. Een randje, een glimp van het onbekende en een lach, gelijkgestemden. Soms vind je elkaar later pas, maar was het er altijd al. Hoe dan ook, dat zij zo. Kom samen, want alleen is ook maar alleen.

Muziek: House, Hip Hop, Afrobeats, Wereld, Funk, Beats en Future.

EN: Somewhere in the city there’s a place. A familiar place with familiar people, only surrounded by mystique. A place where you can lose yourself but never get lost. A place where like minded people get together to enjoy something they didn’t know they wanted to enjoy. Join us to find out what. Let’s get together.

Music: House, Hip Hop, Afrobeats, Funk, World, Beats and Future.

LINE-UP/MAIN*
Jeff Solo – Rotterdam
Roop – Rotterdam
Urvinho & Faya – Amsterdam
Nvrmnded – Amsterdam
The Wolves – Amsterdam
Stxx & Orly – Amsterdam
MC JR – Rotterdam

LINE-UP/BAR*
The Wolves
Richard Soesanna
Vatos locos
Watts
Pepe Bok

Meer info