Zet je pet maar vast goed en poets je trukendoos alvast wat op want we gaan op 23 Februari voor de hattrick! Moonlight is terug en we hebben een paar stralende sterren weten te strikken om de maan optimaal te laten schijnen.

Het is alweer de derde keer dat we met z’n allen koers richting de nachtplaneet zullen zetten om kraters te ontdekken en katers te verwekken. Dit spektakel zal begeleidt worden door 5 nu al legendarische Amsterdamse dj Acts en als kers op de taart zal de gezelligste hosting van Amsterdam van de partij zijn.

Houston, we have a partyπŸš€

πŸŒ’ πŸŒ“ πŸŒ” πŸŒ• Line Up πŸŒ• πŸŒ– πŸŒ— 🌘

β˜… Oliver ‘N Criss
β˜… Dylan Lucky
β˜… Buuf
β˜… Spaghetteria soundsystem
β˜… Nick Slokker

Bar hosted by: VG Feestteam
————————–——–

πŸŒ’ πŸŒ“ πŸŒ” πŸŒ• Tickets πŸŒ• πŸŒ– πŸŒ— 🌘

Vvk: 10 (Incl. servicekosten)
Deur: 12,50
21+

Vvk ticketlink: https://goo.gl/2rVwif

Meer infoΒ