Info

CHICAGO SOCIAL CLUB
Leidseplein 12
1017 PT Amsterdam
020 760 1171
Openingstijden Bar:
maandag t/m donderdag: 20.00 – 04.00
vrijdag & zaterdag: 20.00 – 05.00
Openingstijden Club:
dinsdag 23.00-04.00
donderdag: 23.00 – 04.00
vrijdag en zaterdag: 23.00 – 05.00
Minimum leeftijd: 21+
Ben je iets verloren? Niet bellen maar mailen naar:
customerservice@chicagosocialclub.nl

Verhuur

verrrhuur
De multifunctionele zaal van Chicago Social Club is zeer geschikt om af te huren voor verschillende soorten evenementen. Met de ruime zaal, een mooi podium, balkon, twee bars, een garderobe en nog een aanverwante zaal met bar zijn de mogelijkheden divers.
Het voormalige theater aan het Leidseplein beschikt over een Function One soundystem, diverse licht mogelijkheden en andere techniek om de perfecte en gewenste sfeer van uw evenement te creëren. De zalen zijn hierdoor geschikt voor onder andere: congressen, conferenties, modeshows, veilingen, diners, presentaties en feesten.
Wij denken graag met u mee om zo uw evenement geheel naar wens vorm te geven en te laten slagen.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via: joris@chicagosocialclub.nl

Zaalinformatie

Grote zaal
Feest: 500 man
Theateropstelling: 150 pax
Bar 1 op begane grond, in de zaal
Bar 2 op het balkon

Bar:
Feest: 150 man
Theateropstelling / zittend: 35 man

Deze ruimte is ideaal voor kleinere feestjes, verjaardagen, workshops en trainingen. De zalen zijn ook apart af te huren.

Bereikbaarheid:
Chicago Social Club is gevestigd in het voormalige Leidseplein Theater. Het centraal gelegen Leidseplein is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

BAR/CLUB

Te midden van alle hectiek op het Leidseplein in Amsterdam ligt de relaxte bar en club Chicago Social Club. Sinds de opening in maart 2011 heeft Chicago Social Club, de Soos in de volksmond, een gerespecteerde reputatie opgebouwd onder een hoop Amsterdammers. Maar ook bij publiek van ver over de stadsgrenzen is de Social Club niet onopgemerkt gebleven. Chicago Social Club is een klein beetje rommelig, maar tegelijkertijd ook erg warm.

Met twee verdiepingen, veel trappen, een balkon en nog meer kleine hoekjes en gaatjes is het geen probleem om je eigen plek voor de nacht te vinden in de Social Club. Ook als je niet de grootste clubber op Aarde bent, maar meer van barhangen houdt, kan je je hart helemaal ophalen in de social club. Aangezien er geen bar in de wijde omtrek is die iedere dag tot 4 uur ’s nachts open mag blijven. En daarnaast de heerlijkste drankjes en cocktails op het menu van de bar staan, die allemaal met liefde voor je worden bereid!

Social Media