De multifunctionele theaterzaal van Chicago Social Club is zeer geschikt om af te huren voor verschillende soorten evenementen. Met de ruime zaal, een mooi podium, balkon, twee bars, een garderobe en nog een aanverwante zaal met bar zijn de mogelijkheden divers.
Het voormalige theater aan het Leidseplein beschikt tevens over een van de beste geluidssystemen mogelijk, namelijk die van Function One. Daarbij beschikken wij over voldoende licht, beamers en andere techniek om de perfecte en gewenste sfeer van uw evenement te creëren. De zalen zijn hierdoor geschikt voor onder andere: congressen, conferenties, modeshows, veilingen, diners, presentaties en feesten.
Wij denken graag met u mee om zo uw evenement geheel naar wens vorm te geven en te laten slagen. Schroom niet om uw ideeën en wensen bij ons aan te dragen, want praktisch alles is mogelijk; van een speciaal op maat gemaakt entree met welkomst drankje tot aan compleet verzorgde thema feesten. Wij beschikken over de middelen om echt uit te pakken als dit wordt gevraagd, daarbij is ons team professioneel, actief en creatief.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via: joris@chicagosocialclub.nl

Zaalinformatie
Grote zaal
Feest: 500 man
Theateropstelling: 150 man
Bar 1 op begane grond, in de zaal
Bar 2 op het balkon

De grote zaal kan op meerdere manieren worden ingericht en aangekleed, alles op aanvraag. De grote zaal beschikt over een mooi groot podium, ideaal voor (cd) presentaties, productlancering, lezingen etc.

Bar
Feest: 150 man
Theateropstelling / zittend: 35 man

Deze ruimte is ideaal voor kleinere feestjes, verjaardagen, workshops en trainingen. De zalen zijn ook apart af te huren.

Bereikbaarheid:
Chicago Social Club is gevestigd in het voormalige Leidseplein Theater. Het centraal gelegen Leidseplein is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Catering: bij een perfect event behoort ook een heerlijke catering…Chicago Social Club kan alles in overleg des gewenst voor u regelen…van fingerfood tot sit-down dinners.